« Syyskuu 2018 »

HAMINAN UIMASEURAN EDUSTUSASUJA TILATTAVISSA

Kahden vuoden tauon jälkeen on mahdollista tilata jälleen Hamina Uimaseuran edus-tusasuja. Puvuksi on tällä kertaa valittu pääväriltään sininen Adidaksen puku. Pukuja on saatavana myös kahtena eri vaihtoehtona eli verkkarina ja collegeasuna.

Puku on kaikkien jäsenten sekä heidän perheidensä tilattavissa, sillä seuran kannalta on vain hyvä, että puku näkyy Haminan kaupunkikuvassa.

Pukujen hinta tulee olemaan varsin edullinen. Odotettavissa on, että aikuisten puku tulee maksamaan noin 40-45 euroa ja lasten puvun hinta on noin 35-40 eurolla. Puvun lopullinen hinta jäsenistölle selviää vasta, kunhan sponsorineuvottelut pukuun tulevista mainostajista on saatu käytyä. Pukujen ovh-hinta Kesportissa on 70€ eli varsin halvalla ne seuran kautta on saatavilla.

Puvut ovat nähtävillä uimahallilla ja sieltä löytyy myös kaikki sovituskoot molempiin pukuihin. Saatavilla olevat lasten koot ovat 116-164cm välillä. Aikuisten kokoja löytyy 162-210cm välillä. Pukuja voi sovittaa uimahallin aukioloaikoina sekä tietenkin seuran harjoitusvuoroilla. Kesportissa sovituskokoja / tilauslistoja ei ole.
Huom! Sovituskokoina on myös erivärisiä pukuja. Seuralle tuleva puku on siis se sininen.

Tilauslista löytyy Uimaseuran ilmoitustaululta uimahallin oven vierestä. Kirjoita listaan nimesi ja tilaamasi puku (verkkari vai collegeasu), puvun koko (kokotaulukko uimahallin seinällä) sekä puhelinnumero / sähköpostiosoite.

Pukuja voi tilata sunnuntaihin 11.4.2010 saakka. Tämän jälkeen tilauslistat poistuvat ja tilaus lähetetään eteenpäin. Painatuksen jälkeen puvut sitten tulevat jakoon ja ne ovat noudettavissa uimahallilta. Oletettavasti puvut ovat lunastettavissa toukokuun alkupuolella. (tavoitteena viimeinen torstaivuoro eli 6.5.) Puvut on maksettava käteisellä lunastuksen yhteydessä.

Tarkempi pukujen lunastuspäivämäärä ja kellonajat ilmoitetaan myöhemmin seuran ilmoitustaululla / seuran nettisivuilla.

Pukuun tullaan painamaan selkään HaUS sekä sponsoreiden logot. Ilman painatuksia pukuja ei seuran kautta myydä. Lisätietoja puvusta saa tarvittaessa Pärssisen Santulta puh. 040513435 / santtu.parssinen@hamina.fi

Toivottavasti innostuitte! Nyt sitten kaikki vaan pukuja ostamaan!

T: Johtokunta