« Joulukuu 2021 »

Haminan Uimaseuran jäsentiedote / marraskuu 2021

Syyskausi alkaa lähennellä loppuaan ja sen myötä seurassakin tapahtuu tuttuun tapaa aika paljon. Kaikki normaalistikin loppusyksyn toiminnot kyllä järjestetään, mutta koronaepidemia aiheuttaa muutoksia edelleen normaaleihin järjestelyihin.

Onneksi kuitenkin olemme koko syksyn päässeet uimaan ja emme kyllä seurassa usko, että keväälläkään taukoa viimevuotiseen tapaan tulee.

Jäsenmaksut

Seuran syksyn jäsenmaksut ovat tulleet sähköposteihin lokakuun alussa.

Eräpäivä niissä oli 5.11. Jos et ole maksua vielä maksanut, niin maksathan sen pikimmiten.

Jos et ole laskua edes saanut / se on hävinnyt, niin ota yhteyttä jäsensihteeriimme timmi.tuutti@gmail.com, niin homma saadaan asia kuntoon.

Mestaruusuinnit / ison altaan uimarit

Seura on aina marraskuussa järjestänyt omat mestaruusuintinsa kaikille halukkaille uimareille. Yleensä tapahtuma on toteutettu yhtenä sunnuntaina, siten että kaikki ison altaan uimarit käyvät silloin uimassa oman suorituksensa. Nyt koronan johdosta tällaista erillistä tapahtumaa ei vieläkään järjestetä, vaan mennään viimevuotiseen malliin, jossa kaikki uimarit suorittavat kisasuorituksensa omalla harjoitusvuorollaan ilman yleisöä.

Kunkin radan ohjaajat kellottavat oman ratansa uimareille ajat. Näistä ajoista sitten koostetaan tuloslistat ikäsarjoittain, joiden perusteella palkinnot ovat noudettavissa Pikkujoulutapahtumassa 20.12. Tarmolan majalla joulukuussa.

Kaikilla ikäsarjoilla on mestaruusuinneissa omat sarjansa.

Kilpailumatkana on 25m 12-vuotiaisiin saakka (2009 ja sitä myöhemmin syntyneet).

Sitä vanhemmat (2007 tai aiemmin syntyneet) ja kaikki kilpauintiryhmissä uivat 50m.

Uintityyli on vapaasti valittavissa, kuten myös se, että lähteekö vedestä, reunalta tai starttikorokkeelta.

Päivät, jolloin kisasuoritukset uidaan ovat seuraavat:

Maanantai-vuoro 29.11.

Torstai-vuorot 25.11

Sunnuntai-vuoro 28.11.

Kilpauimarit uivat omat suorituksensa omien harjoitusvuorensa puitteissa.

Tuloslistat ilmestyvät seuran kotisivuille ja uimahallin ilmoitustaululle viimeistään perjantaina 3.12.

Kaikki kisoihin osallistuvat palkitaan hienoin palkinnoin. Kannattaa osallistua!

Toivottavasti vihdoin jo tulevana keväänä Karkki-uinneissa huhti-toukokuun vaihteessa voimme uida normaalisti yhtenä tapahtumana ja päästää myös vanhemmat katsomaan kisoja, mutta tänä syksynä se ei vielä valitettavasti ole mahdollista.

Mestaruusuinnit / pieni allas

Pienen altaan vuorojen ”kisat” käydään myöskin normaalien harjoitusvuorojen puitteessa. Tällöin lähinnä kertaillaan, mitä syksyn aikana on opittu eli kisasuoritus ei varsinaisesti mikään kisa edes ole.

Maanantain vuorot 29.11.

Torstain vuorot 25.11.

Sunnuntai-vuorot 28.11.

Kaikki osallistujat palkitaan mm. kultaisin mitalein. Pikkualtaan tuloslistoille laitetaan kaikki kyseisillä vuoroilla mukana olleet ”vesipedot”.

Palkinnot ovat noudettavissa Pikkujoulutapahtumasta 20.12.

Joulutauko

Seuran joulutauko on 20.12.21-9.1.22. Vuorot jatkuvat normaalisti maanantaista 10.1. lähtien.

Kaikki uimarit jatkavat tammikussa samoissa ryhmissä kuin syksylläkin ellei jotakin muuta ole sovittu. Ilmoittautumisia ei tällöin ole.

Harjoitusten peruutukset

Itsenäisyyspäivän aattona 5.12. uimahalli sulkeutuu klo 17.00, joten tällöin ei ole seuran pienen altaan vuoroja. Saman päivän aamun vuorot ovat kuitenkin normaalisti.

Toki myös Itsenäisyspäivänä 6.12. halli on tällöin suljettu, joten myöskään maanantai-illan vuoroja ei tällöin ole.

Seuran pikkujoulut

Kuten huomasitte jo aiemmin, niin emme myöskään pikkujoulujen osalta valitettavasti pääse vielä palaamaan normaaliin, vaan järjestämme erillisen palkitsemistilaisuuden Tarmolan majalla

maanantaina 20.12.

Tästä pikkujoulutapahtumasta laitamme kutsun sähköposteihinne joulukuun alkupuolella.

Pikkujouluissa suoritetaan siis mestaruusuintien palkitseminen ja jaossa on myös kierto/tunnustuspalkinnot vuodelta 2021.

Uintivarusteita?

Mikäli haluatte tilata laadukkaita uintivarusteita, niin seuralla on alennuskoodit kahteen netin uintivarustekauppaa. Tässä teille alekoodit tietoon:

Aquation: HAUS10

TYR: Alenuskoodi:  minan20seura (20% alennus)

Jos jotakin jää epäselväksi, niin kysyvä ei tieltä eksy……

Marraskuisin terveisin: Uimaseuran johtokunta