« Toukokuu 2022 »

Uimaseuran Karkkiuinnit 2022

Pitkästä aikaa pääsemme järjestämään kisat ns. “normaaliin tapaan” eli seuran perinteiset Karkkiuinnit järjestetään Linnoituksen uimahallilla kevätkauden viimeisen harjoitusviikon aikana. Ison altaan uimarit kisaavat sunnuntaina 22.5. klo 16.20-18.30 välisenä aikana ja pienessä altaassa uivat “kisaavat” omilla vuoroilla viikolla 20.

Kaikki osallistujat tullaan palkitsemaan varsin makeilla palkinnoilla, joten ehdottomasti kannattaa osallistua. Palkinnot jaetaan heti kisasuoritusten jälkeen.

Pienen altaan ryhmien aikatauluihin kisat eivät siis vaikuta lainkaan, sillä he uivat omat ”kisansa” omilla vuoroillaan normaaleilla aikatauluilla:

Maanantain ryhmät 16.5.

Torstain ryhmät 19.5.

Sunnuntaiaamun ryhmä 22.5. omalla vuorolla

Sunnuntai iltapäivän ryhmät yhtä aikaa ison altaan kanssa, mutta omilla tutuilla aikataululla.

Pienen altaan uimarit saavat tulla korvaamaan muille vuoroille, jos oma vuoro ei jostain syystä tällä kertaa. Esim. Maanantain ryhmän uimari voi tulla uimaan vaikkapa sunnuntain ryhmien kanssa.

Ison altaan uimarit kisaavat alla olevan aikataulun mukaisesti sunnuntaina 22.5. :

1. RYHMÄ, johon kuuluvat vuosina 2014-2016 syntyneet

Saapuminen hallille                 klo 16.20

Kilpailujen aloitus altaalla      klo 16.50

2. RYHMÄ, johon kuuluvat vuosina 2010-2013 syntyneet

Saapuminen hallille                klo 16.50

Kilpailujen aloitus                   klo 17.20

3. RYHMÄ, johon kuuluvat vuosina 2009 tai aiemmin syntyneet sekä kaikki seuran kilpauimarit

Saapuminen hallille                klo 17.20

Kilpailujen aloitus                   klo 17.50

• Lisätietoja kisoista saa Santtu Pärssiseltä puh. 040-5134395 / santtu.parssinen@hamina.fi.

• Ison altaan uimarin tulee ilmoittautua uimahallin aulassa ennen pukuhuoneisiin menoa, jotta jokaisen osallistuvan nimi saadaan mukaan listoille. Pinen altaan uimarit voivat mennä suoraan pukuhuoneisiin.

• Tulokset ovat luettavissa kisojen jälkeisellä viikolla seuran nettisivuilta sekä uimahallin ilmoitustaululta.

• TYR:in uima-asustemyynti pyritään saamaan aulatiloihin myymään laadukkaita uintivarusteita. Tuotteet ovat -20% seuran jäsenille perheineen kisojen ajan.

• Yleisöllä on mahdollisuus seurata altaan reunoilta. Allastilaan kuljetaan pukuhuoneiden kautta. Allastiloihin ei saa mennä ulkojalkineilla.

• Sunnuntaiaamun seuran harjoitusvuoro ovat aivan normaalisti, vaikka iltapäivällä kisat ovatkin.

• Seuran vuorot jäävät kesätauolle Karkkiuintien jälkeen.

• Uusi kausi alkaa tämän päivä tiedon mukaan ma 19.9. Aloitus on pari viikkoa normaalia myöhemmin, sillä uimahallilla on huoltotauko juurikin syyskuun alkuviikkoina.

• Jäsen(kausi)maksun maksaneille postitetaan ohjeistus ilmoittautumisiin elokuun lopussa.

Tsemppiä kisoihin ja aurinkoista kesää!

Toivottaa: Seuran  johtokunta