« Maaliskuu 2023 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Haminan Uimaseuran jäsentiedote / marraskuu 2020

Syyskausi alkaa lähennellä loppuaan ja sen myötä seurassakin tapahtuu tuttuun tapaa aika paljon. Kaikki normaalistikin loppusyksyn toiminnon kyllä järjestetään, mutta koronaepidemia aiheuttaa muutoksia normaaleihin järjestelyihin.

Tähän kirjeeseen on koottu tietoa monista tapahtumista ja lisäksi viiden vuoden tauon jälkeen myynnissä on Haminan uimaseuran verkkarit. Niitä pystyy tilailemaan 3.12. saakka maanantaista 16.11. lähtien.

Kirje toimitettiin kaikkiin seuran jäsenrekisterissä tiedossa oleviin sähköpostiosoitteisiin.

Toki tiedotetta on jaossa myös harjoituksiin tultaessa portin päällä. Siitä voi halutessaan ottaa paperisen version.

 

Jäsenmaksut

Seuran syksyn jäsenmaksulomakkeita on jaettu harjoituksiin tultaessa lokakuun lopusta lähtien. Mikäli, et ole oma pankkisiirtolomaketta vielä saanut, niin kysy sitä, kun harjoituksiin seuravan kerran saavut.

 

Mestaruusuinnit / ison altaan uimarit

Seura on aina marraskuussa järjestänyt omat mestaruusuintinsa kaikille halukkaille uimareille. Yleensä tapahtuma on toteutettu yhtenä sunnuntaina, siten että kaikki ison altaan uimarit käyvät silloin uimassa oman suorituksensa. Nyt koronan johdosta tällaista erillistä tapahtumaa ei järjestetä, vaan kaikki uimarit suorittavat kisasuorituksensa omalla harjoitusvuorollaan ilman yleisöä.

Kunkin radan ohjaajat kellottavat oman ratansa uimareille ajat. Näistä ajoista sitten koostetaan tuloslistat ikäsarjoittain, joiden perusteella jaetaan palkinnot Pikkujoulutapahtumassa 21.12. joulukuussa (Kutsu ja ohjeistus tästä tulee jakoon myöhemmin).

Kaikilla ikäsarjoilla on omat sarjansa.

Kilpailumatkana on 25m 12-vuotiaisiin saakka (2008 ja sitä myöhemmin syntyneet).

Sitä vanhemmat (2007 tai aiemmin syntyneet) ja kaikki kilpauintiryhmissä uivat 50m.

Uintityyli on vapaasti valittavissa, kuten myös se että lähteekö vedestä, reunalta tai starttikorokkeelta.

Päivät, jolloin kisasuoritukset uidaan ovat seuraavat:

Maanantai-vuoro 23.11.

Torstai-vuoro 26.11

Sunnuntai-vuoro ja kilpauimarit 29.11.

Tuloslistat ilmestyvät seuran kotisivuille ja uimahallin ilmoitustaululle viimeistään tiistaina 1.12.

Kaikki kisoihin osallistuvat palkitaan hienoin palkinnoin. Kannattaa osallistua!

Toivottavasti jo keväällä Karkki-uinneissa huhti-toukokuun vaihteessa voimme uida normaalisti yhtenä tapahtumana ja päästää myös vanhemmat katsomaan kisoja, mutta tänä syksynä se ei valitettavasti ole mahdollista.

 

Mestaruusuinnit / pieni allas

Pienen altaan vuorojen ”kisat” käydään viikolla 48 myöskin normaalien harjoitusvuorojen puitteessa. Tällöin lähinnä kertaillaan, mitä syksyn aikana on opittu eli kisasuoritus ei varsinaisesti mikään kisa edes ole.

 

Maanatain vuorot 23.11.

Torstain vuorot 26.11.

Sunnuntai-vuorot 29.11.

Kaikki osallistujat palkitaan mm. kultaisin mitalein.

Pikkualtaan tuloslistoille laitetaan kaikki kyseisillä vuoroilla mukana olleet ”vesipedot”.

Palkinnot jaetaan Pikkujoulutapahtumassa 21.12.

 

Uimaseuran verkkarit tilattavissa

Usean vuoden tauon jälkeen on mahdollista tilata jälleen Hamina Uimaseuran edustusasuja. Puvuksi on tällä kertaa valittu sinivalkoinen hupullinen Craftin puku. Housujen väri on musta.

Puku on kaikkien jäsenten sekä heidän perheidensä tilattavissa, sillä seuran kannalta on vain hyvä, että puku näkyy Haminan kaupunkikuvassa. Puvussa on naisille ja miehille omat mallinsa.

Pukujen hinta tulee olemaan junnukokojen osalta 65€. Ostaa voi myös pelkän takin, jonka hinta on junnuilla 45€.

Aikuisten osalta koko puku maksaa 70€ ja pelkkä takki 50€.

Puvut ovat nähtävillä uimahallilla ja sieltä löytyy myös sovituskokoja. Puvusta saatavilla olevat lasten koot ovat 116-164cm välillä. Aikuisten kokoja löytyy miehille S-XXXL:n välillä ja naisten puvuissa S-XXL:n välillä.

Pukuja voi sovittaa uimahallin aukioloaikoina sekä tietenkin seuran harjoitusvuoroilla.

Tilauslista löytyy pukujen vierestä uimahallin kahvion seinältä. Kirjoita listaan nimesi ja takin/puvun koko sekä puhelinnumero / sähköpostiosoite, johon voimme lähettää viestin, kun puvut ovat lunastettavissa.

Pukuja voi tilata maanantaista 16.11. alkaen torstaihin 3.12.2020 saakka. Tämän jälkeen tilauslistat poistuvat ja tilaus lähetetään eteenpäin. Painatuksen jälkeen puvut sitten tulevat jakoon. Milloin se tapahtuu, niin siitä infoamme tilaajia, kun se tiedetään. Siihen kovasti pyritään, että puvut olisivat lunastettavissa ennen joulua. Pukuun tullaan painamaan selkään HaUS sekä etten puvun tukijoiksi lähteneiden sponsoreiden logot.

Ilman painatuksia pukuja ei seuran kautta myydä. Ylimääräisiä pukuja ei tilata, joten tätä pukua ei voi saada enää tilauslistojen poistuttua. Toimi siis nyt, jos puvun haluat!

Lisätietoja puvusta saa tarvittaessa Santulta puh. 040513435 / santtu.parssinen@hamina.fi

 

Joulutauko

Uimaseura lähtee joulutauolle maanantaista 14.12. lähtien. Takaisin altaaseen hypätään taas torstaina 7.1.21, josta lähtien kaikki vuorot ovat normaalein aikatauluin. Kaikki uimarit jatkavat tammikussa samoissa ryhmissä kuin syksylläkin ellei jotakin muuta ole sovittu. Ilmoittautumisia ei tällöin ole.

 

Peruutus

Itsenäisyyspäivänä 6.12. ei ole seuran sunnuntaivuoroja laisinkaan. Halli on tällöin suljettuna.

 

Uimaseuran Pikkujoulut

Pikkujouluja seura viettää maanantaína 21.12. Tarmolan majalla. Emme pysty koronaepidemian takia järjestämään tuttuun tapaan kaikille yhteistä tilaisuutta, vaan kutsumme uimarit joulupuurolle / -pullalle pienissä erissä sukunimien mukaan iltapäivä/illan aikana. Yhdestä perheestä mukaan saa tulla uimarien lisäksi ainoastaan yksi huoltaja. Tästä tapahtumasta lähetämme erillisen tiedotteen joulukuun alussa.

Pikkujouluissa suoritetaan siis mestaruusuintien palkitseminen ja jaossa on myös kierto/tunnustuspalkinnot vuodelta 2020.

 

Uintivarusteet

Mikäli haluatte tilata laadukkaita uintivarusteita, niin seuralla on alennuskoodit kolmeen netin uintivarustekauppaa. Tässä teille alekoodit tietoon:

Altaalle.com: 20% alennus vuoden loppuun saakka koodilla Hamina2020.

Aquanetti: 10% alennus koodilla 2021HAUS

TYR: 15% alennus koodilla 8BGC7BN7

Jos jotakin jää epäselväksi, niin kysyvä ei tieltä eksy……

 

Marraskuisin terveisin: Uimaseuran johtokunta