« Huhtikuu 2021 »
26 27 28 29 30

Haminan Uimaseura on tehnyt uintivarustemyyjä TYR:in kanssa sopimuksen. Kun tilaat osoiteesta www.tyr.fi tuotteita, niin käytä koodia  minan20seuraniin saat ostoksistasi alennusta 20%.

Koodisyötetään kohtaan, onko sulla kuponki.

Haminan Uimaseuran toiminta pysyy edelleen valitettavasti tauolla, sillä uimahalli pysyy suljettuna ainakin 18.4. saakka.

Seuraava mahdollinen aloituspäivä kevätkaudelle on maanantai 19.4.

Jos silloin altaaseen pääsemme, niin luvassa on vielä 6 viikkoa uinnin parissa ennen kesätauon alkamista eli ei kannata toivoa vielä täysin menettää!

Seura tulee lähettämään tiedotteen jokaiselle jäsenelleen heti, kun selviää, milloin pääsemme taas altaaseen jatkamaan toimintaamme normaaliin tapaan. Näistä koronasulun jatkumisista infoamme jatkossakin täällä ja kotisivuillamme.

Seuran johtokunta päätti myös kokouksessaan, että mikäli kausi ei pääse alkamaan viimeistään viikolla 17, niin tällöin jää koko kevätkausi väliin. Todellakin toivomme, että näin ei tapahtuisi, mutta tällä hetkellä kyllä alkaa vahvasti näyttämään, että näin  tulee käymään.

Jos kausi päästään starttaamaan, niin johtokunta päätti myös jatkaa kevätkautta toukokuun loppuun saakka eli pari viikkoa suunniteltua pidempään.

Pysykäähän terveenä ja Toivottavasti tavataan altailla mahdollisimman pian!

Mestaruusuintien palkintoja ja tilattuja verkkareita voi kysellä Santulta, jos ei jaksa odottaa kauden alkamista. Ne kyllä saa, kuhan sovitaan aika  niiden luovutukseen.

HaUS:n vuoden 2020 palkitut

Mestaruusuintien tulokset 2020

SEURATIEDOTE / JOULUKUU 2020 (Päivitetty 8.12.)

KILPAUIMARIT ONNISTUIVAT IKM-UINNEISSA LAPPEENRANNASSA

Tervetuloa
Haminan Uimaseuran sivuille!

Haminan Uimaseura on vuonna 1909 perustettu ainoa uintiin erikoistunut haminalaisseura. Sivuiltamme löydät ajankohtaisia tiedotteitamme sekä muuta tietoa toiminnastamme.